Din indkøbskurv er tom.

Crash replacement 50% rabat

Fri fragt over 300 kr med GLS

Vi har 90 dages returret

CASTELLI & SPORTFUL TEAMTØJ

Castellis katalog
Sportfuls katalog

 Castelli og Sportful giver din sponsor added value!


Når du bestiller teamtøj, så er det vigtigt at tænke på, at der, i hvert fald i langt de fleste tilfælde, er nogle sponsornavne der skal eksponeres. Derfor er det af stor betydning, at de eksponeres på en flot og professionel måde og nok så vigtigt, at det flotte udseende bevares selv efter mange ganges brug og vask. Derfor er det værd, at have med i overvejelserne, om det ikke kan svare sig at købe et anerkendt kvalitetsmærke som Sportful eller Castelli.


Det er vigtigt at være opmærksom på den kolossale forskel der er i kvalitet på de mange forskellige mærker der findes. Det kan være fristende alene at kigge på pris, men det kan være en kort fornøjelse at vælge den billigst mulige løsning, hvis udseendet hurtigt falmer, eller hvis tøjet i løbet af kort tid simpelthen slides i stykker. Men næsten endnu værre hvis tøjets modtagere ikke har lyst at bruge det fordi mærket er ukendt, eller pasformen dårlig.

Når den der betaler tøjet mod at få eksponeret sit brand har haft udgiften, så er det selvsagt af største vigtighed, at de som får tøjet også har lyst til at køre med tøjet. Ting der er vigtige for entusiaster er, at pasformen er perfekt, og at tøjet er aerodynamisk, og ikke sidder og flagrer og larmer og laver vindmodstand. Det er tillige stærkt motiverende for lysten til at bruge tøjet, hvis det er af et fabrikat, som kendes fra professionel cykling.

Både Sportful og Castelli er globalt kendte premium brands. Verdens bedste cykelryttere har gennem årtier valgt disse to mærker, og begge mærker har opnået et hav af sejre i verdensmesterskaber, OL, klassikere, etapesejre, og adskillige Grand Tours.
I 2019 kører blandt andre Peter Sagan og Vincenzo Nibali i Sportful, Og et af verdens bedste cykelhold, Team INEOS kører i Castelli.

Kontakt os og får et forlsag til et personligt desing [email protected] eller på telefon  Per Bausager +45 5182 8282