Din indkøbskurv er tom.

 Crash replacement 50% rabat** Gælder kun vare købt direkte hos Virtu og kun vare som er skadet ved styrt. (undtaget specielt designet tøj fra Virtu her gælder rabatten ikke)

Fragtfri over 300 kr med GLS.

Vi har 90 dages returret.

Secret Training | Sportsernæring til cykelryttere, løbere og triatleter

Secret Training

Uanset om du er cykelrytter, løber, svømmer eller triatlet, professionel eller nybegynder - så har Secret Training specialprodukter der kan opfylde alle dine behov.


Secret Training er et højkvalitets produkt indenfor sportsernæring, der er lavet af atleter til atleter, og de forsøger hele tiden at teste, udvikle og forbedre produkter, for at optimere mest muligt, og forbedre din performance. Her er det 100% dig som atlet der er i fokus, for at give dig de bedst mulige vilkår når du træner, og er under konkurrence. 


Du vil også hurtigt finde ud af, at deres produktportefølje er ret stor, både i forhold til smag, men også i forhold til typer af gels og energidrik. De forskellige typer gels og energidrik er lavet, for at give dig den bedst mulige energi i forhold til det du skal, og den fase du er i under din træning eller konkurrence.