Din indkøbskurv er tom.

 Crash replacement 50% rabat** Gælder kun vare købt direkte hos BCW og kun vare som er skadet ved styrt.

 Vi har fri returforsendelse** gælder kun i Danmark

Fragtfri over 300 kr med GLS.

Vi har 90 dages returret.

Sådan passer du på dit Castelli tøj.
Posted in: Blog

Pleje Information
Castelli produkter er specielt udviklet til at imødekomme behovene hos professionelle atleter på det højeste niveau, at give dem mulighed for at klare sig godt i alle forhold, fra kulden Belgiens i marts til varmen i Frankrig i juli. Vi vælger materialer, der vil maksimere din præstation, men som nogle gange kræver ekstra pleje.
Vi kan ikke garantere, at dit Castelli produkt vil vare evigt, men vi opfordrer dig til at følge instruktionerne pleje nedenfor for at maksimere produktets ydeevne og levetid.
Hvis du har spørgsmål om pasning af et Castelli produkt, bedes du kontakte os. Vi vil være glade for at hjælpe


Vask
Vaskeanvisning findes på en hvid tag inde hvert stykke tøj. Disse instruktioner vil hjælpe med at sikre, at dit grej vil vare så længe som muligt. Omhyggelig vask og vedligeholdelse vil sikre den højeste ydeevne for dine Castelli produkter og forlænge deres levetid.
1. Læs altid etiketten for pleje før vask af et stykke tøj.
2. Luk alle lynlåse og velcrolukninger og vend vrangen ud.
3. Hånd- eller maskinvask på en lunken temperatur (max. 40 ° C / 104 ° F)
4. Brug en lille mængde flydende vaskemiddel, ikke vaskepulver eller produkter, der indeholder blødgøringsmidler, balsam, pletfjerner eller blegemiddel, da de vil påvirke beklædningsgenstand ydeevne.
5. Hæng til tørre eller tør fladliggende. Ikke tørretumbling.
6. Castelli Nano Flex produkter og softshell jakker og vind veste kan tumles tørre på lav varme i ca 20 minutter at forny vandafvisende overflade.


Vandafvisning
Hvad skal du gøre, når en CASTELLI SOFTSHELL beklædningsgenstand begynder at absorbere vand?
Castelli åndbart softshell tekstil er blevet behandlet med en slidstærk vandafvisende (DWR) finish, som holder den ydre stof fra at blive mættet, så den åndbare barriere kan gøre sit job. Hvis det ydre stof begynder at absorbere vand, kan beklædningsgenstanden miste op til 70% af sin åndbarhed samt reducere imprægnering.
Den ydre coating skal genopfyldes regelmæssigt så det afholdes fra at optagning vand og snavs. Du kan forynge DWR-værdien ved at sætte tøjet i tørretumbleren ved lav varme i ca 20 minutter, eller ved at stryge under lav varme og pas på ikke at smelte de syntetiske fibre af tøjet.
DWR-finishen, vil fortage sig over tid, og måske ønsker du at genbehandle din Castelli produktets vandafvisning ved at anvende en kommercielt tilgængelig vandafvisende spray-on DWR behandling ved at følge disse instruktioner:


Sørg for at beklædningsgenstanden er renset ordentligt
Din Castelli softshell beklædningsgenstand har kunnet optage vand fordi det er snavset. Prøv først at rense det. Hvis det er forholdsvis nyt eller nyligt genbehandlet, vil DWR blive revitaliseret alene ved rengøring. Men når tøjet er blevet grundigt slidt, skal du gendanne vandafvisende overflade ved hjælp af et spray-on softshell behandlingsmiddel. Sørg for at rense tøjet først.


Spray-on vandafvisende behanglingsvejledning
1. Kontroller tøjet er blevet renset ordentligt og er tørt.
2. Læg beklædningsgenstanden fladt ud og sprøjt hele den ydre skal, og hold flasken 15 cm fra overfladen.
3. Lad den vandafvisende overflade hvile i 10-15 minutter.
4. Tør den overskydende vandafvisende finish med en fugtig klud. Kontrollér nøje for at sikre ingen områder er ubehandlet.
Husk, at tøjet ikke bliver vandtæt, men det vil tage længere tid for vand at trænge igennem det ydre stof.


Softshell behandling produkter
Nikwax SoftShell Proof ™
McNette
Vi anbefaler spray-on finish!


Hvad skal du gøre, når en NANO FLEX PRODUKT miste sine vandafvisning
Castelli Nano Flex stof afviser vand gennem både en DWR finish og takket være millioner af ultrasmå nanofilaments der forårsager vanddråber til at perle op på overfladen af tøjet og løbe i stedet for at samle på stoffet og trænge igennem. Nano Flex behandling vil vare cirka 40-50 vaske. (Selvfølgelig skal tøjet vaskes korrekt - hvis vaskemidlet indeholder skyllemiddel forsvinder behandlingen straks).


Genaktivering af NANO FLEX vandafvisning
Der er to måder at genbehandle din Castelli Nano Flex beklædningsgenstand og gendanne vandafvisende finish.
1. Påfør en kommercielt tilgængelig vandskyende spray-on softshell behandlingsmiddel. (Se ovenfor)
2. Du kan også forny vandafvisningen ved at tørretumble ved svag varme i ca 20 minutter. Hvis ikke kan tørretumbles, stryges den tørre tøjet på blid indstilling (varm, ingen damp) ved at placere et håndklæde eller en klud mellem tøjet og jern. Må ikke stryges over varme-overførsel Castelli og Nano Flex logoer.


Sådan vaskes NANO FLEX produkter
For at forlænge levetiden af dine Castelli Nano Flex produkter, anbefaler vi at vaske produkterne i hånden eller i regelmæssig cyklus i koldt vand, efterfulgt af linje tørring (vi anbefaler det meste cykeltøj at vaskes på denne måde).
1. Hånd- eller maskinvask på med lunkent vand (max. 40 ° C / 104 ° F).
2. Brug en lille mængde flydende vaskemiddel, ikke vaskepulver eller produkter, der indeholder blødgøringsmidler, balsam, pletfjerner eller blegemiddel, da de vil påvirke beklædningsgenstand ydeevne.
3. Brug ikke skyllemiddel! Dette kan ødelægge fugtspredende og vandafvisende behandlinger.
4. Hæng til tørre eller tør fladt. Ikke tørretumbling.
5. Du kan også tørretumbles ved svag varme i ca 20 minutter for at genaktivere vandafvisningen. Hvis ikke der kan tørretumbles, stryges den tøjet på blid indstilling (varm, ingen damp) ved at placere et håndklæde eller en klud mellem tøjet og jern. Må ikke stryges over varme-overførsel Castelli og Nano Flex logoer.
Rengøring vinterhandsker med membranflange STOF
Handsker med en vind-membran kan blive negativt påvirket af den sædvanlige plej proces for stoffet. Kontroller etiketten for pleje, før du fortsætter, og følg altid producentens anvisninger.
1. Læs altid etiketten pleje før vask af dine handsker.
2. Luk de Velcro håndledsstropper.
3. Hånd- eller maskinvask med lunkent vand (max. 40 ° C / 104 ° F)
4. Brug en lille mængde flydende vaskemiddel, ikke vaskepulver eller produkter, der indeholder blødgøringsmidler, balsam, pletfjerner eller blegemiddel, da de vil påvirke beklædningsgenstand ydeevne.
5. Brug ikke skyllemiddel! Dette kan ødelægge fugtspredende og vandafvisende behandlinger.
6. Pres overskydende vand fra handskerne, Start ved fingerspidserne og slut med håndled; ikke vride handskerne.
7. Dryp-tørre handsker med fingrene opad.