Din indkøbskurv er tom.

Crash replacement 50% rabat

Fri fragt over 300 kr med GLS

Vi har 90 dages returret

CASTELLI TEAMTØJ I DIT EGET DESIGN

Af Per Bausager

VIRTU BLOG

Posted in: Blog

Castelli er dedikeret til at designe og producere det hurtigste cykeltøj i verden. Vi ved, at resultater kommer gennem uendelig opmærksomhed overfor de mindste detaljer. Så vi nærmer os hver ny tøjdel med største omhu for hvordan vi kan gøre den hurtigere.

Vi stater med grundstudier, så tester vi begreberne internt, så tester vi dem med Cannondales WorldTour team og i vindtunnelen. Først derefter bliver tøjet tilgængeligt for dig i Castelli Servizio Corse programmet.

Og du vil få præcis det samme tøj som Team Garmin-Cervélo. Ikke mindre dyre og mindre avantgarde replikaer, men præcis det samme tøj, lavet med de samme materialer, komponenter, pasform og finish, af de samme mennesker, der producerer tøjet, som du ser på de professionelle på TV.

Du er seriøs omkring din cykel, og  villig til at træne mange tusinde kilometer fr at blive hurtig å cykel, men tænk på. At der hvor du kan vinde mest er på tøjet.

Når du vælger Castelli, så vælger du verdens mest innovative og mest succesfulde producent at cykeltøj. At have så stor succes som Castelli har, giver mange fordele. En af dem er, at når store tekstilproducenter opfinder nye hurtige eller på anden måde funktionelle tekstiler, så er Castelli ofte først til, at få dem tilbudt. Og er tit alene om at tilbyde dem i en periode.  Tekstilproducenterne ved, at med Castelli vil produktet få den start, der vil gøre det nemt at sælge til andre sidenhen.
Det er ikke nogen vanskelig proces at få Castelli cykeltøj i dit 100% individuelle design. Se hele processen her www.virtucyclinggear.com/bestillingsprocessen/
Se også hvilke styles du kan få i dit eget design https://issuu.com/castelli-cycling/docs/castelli-serviziocorse-custom
Kontakt os på [email protected] eller 51 82 82 82 for yderligere information.