Din indkøbskurv er tom.

 Crash replacement 50% rabat** Gælder kun vare købt direkte hos BCW og kun vare som er skadet ved styrt.

 Vi har fri returforsendelse** gælder kun i Danmark

Fragtfri over 300 kr med GLS.

Vi har 90 dages returret.

CASTELLI ALPHA VINTERJAKKE
Posted in: Blog

Om vinteren er temperaturforskelle i løbet af træningsturen en udfordring, som man må tage hensyn til når man klæder sig på hjemmefra. Det kan være koldt om morgen når man starter, og blive, måske 10 grader, varmere i løbet af et par timer. Og man kan køre en del af turen uden sol, og være eksponeret for vind, mens e anden del af turen muligvis er i sol og mellem bakker hvor vinden ikke påvirker ens kropstemperatur. Særlig udtalte er naturligvis disse ting i bjergrige egne hvor der arbejdes hårdt opad, og der ikke er meget vindafkøling.


Castelli har udviklet Alpha-jakken til at håndtere disse udfordringer. Jakken har en indbygget "thermal jersey" på fronten, når man åbner selve jakkens gennemgående lynlås. Man vil derved få ludt ind forfra som vil afkøle, men ikke direkte ind på sin base layer, da der er denne thermak font mellem undertrøje og jakkem trods den åbne lynlås. På samme tid er Alpha en af Castellis allervarmeste vinterjakker.


Se videoen: https://www.youtube.com/watch?v=wUdLbo4KNHA


I Alpha har vi et fritliggende isoleringslag mellem det vindtætte lag og mellemlaget, så du kan åbne det vindtæt lag for at lade luft itil ventilere og hjælpe fordampningen af fugt. Denne revolutionerende jakke viser hvor effektivt det er at regulere temperatur og komfort og samtidig medvirke til at holde dig tør.


Det andet fokusområde er alle åbninger. Ved taljen har vi en ny struktur og design, der lægger sig helt ind til kroppe, helt strømlinet for bedre aerodynamik, og når du sætter dig i racerposition følger jakken din krop uden at stramme eller at folde. Ved håndled har vi en ny flad rå kant, der møder handskerne og hjølper til at holde kulde ud og forbedre komforten. Ved kraven har vi en ny leddelt konstruktion, der følger bøjninger i nakken, uanset om du sidder opep i styret eller i den laveste aero position.  • Leddelt krave, der passer bedre, om står eller sidder ned under løbet.

  • Windstopper® 150 stof er vindtæt og vandafvisende, med fire-vejs stretch for bevægelsesfrihed

  • Bedre ventilation, bedre fugtfordampning takket at adskille isolerende lag

  • Asymmetrisk ekstern YKK ® Vislon lynlås glider let og ligger fladt

  • Rå kant talje ligger fladt og bevæger sig med dig

  • Rå kant håndled manchetter lå fladt til en perfekt grænseflade med handsker

  • Strækstoffer med avanceret mønster gøre for fremragende tæt på krop fit endnu plads til en bred vifte af kropstyper

  • Tilbage ventilation

  • Castelli silicium tekst griber i taljen holder jakken fra at glide op under cykling

  • 3 baglommer, den ene med lynlås med reflexbånd