Din indkøbskurv er tom.

Crash replacement 50% rabat

Fri fragt over 300 kr med GLS

Vi har 90 dages returret

Blog

  1. Det var da Ole Ritter vandt enkeltstarten i sin første sæson som professionel, og Jørgen Beyerholm skrev om det i BT, og der var et billede af Ole i et outfit der var så lirens, at jeg næsten ikke kunne få luft. Germanvox Vega ”brynjen” var selv på datidens sort/hvide avisbillede outstanding
  2. Inden min interesse for Michael Valgren blev vakt var der tre ting, som gjorde så stort indtryk på mig, at jeg gentagne gange har talt om dem til de kammerater, jeg cykler med. Ja, vi taler for det meste om cykelløb. Ikke så meget hvem der vinder, men noget langt mere interessant, nemlig hvem der laver "smukke ting" undervejs i løbene.
  3. Allerede under optakten fornemmede man, det ville blive et stort løb. Den retirerede 4-dobbelte vinder, Tom Boonens fornærmelser af Peter Sagan mindede mig om de verbale udvekslinger der fandt sted i de store Muhammed Ali-kampe i 70’erne, som Thrilla in Manila og Rumble in the Jungle.
  4. Løbet starter for alvor i den frygtede Arenberg-skov med 95 km. hjem, og herfra er kæden meget stram resten af vejen hjem. Intet andet cykelløb fordrer et så massivt power output over så lang tid, som det er tilfældet her.
  5. Castelli er dedikeret til at designe og producere det hurtigste cykeltøj i verden. Vi ved, at resultater kommer gennem uendelig opmærksomhed overfor de mindste detaljer. Så vi nærmer os hver ny tøjdel med største omhu for hvordan vi kan gøre den hurtigere.

  6. PERFETTO OG GABBA er fænomenale, fordi de holder elementer stangen, og tilbyder på samme tid fremragende åndbarhed og stræk kombineret med en perfekt pasform. Prof-rytterne sætter pris på dette produkt til race i dårlige vejrforhold, men hvad betyder det for alle andre? Du vil sikkert elske den i al slags vejr, der ikke involverer solskin og varme på samme tid. Denne trøje/jakke holder dig varm og tør og giver beskyttelse mod vind og regn. Men hvorfor tilbyder Castelli en langærmet version?

Nyeste

8 Posts

Ældre