Din indkøbskurv er tom.

 Crash replacement 50% rabat** Gælder kun vare købt direkte hos BCW og kun vare som er skadet ved styrt.

 Vi har fri returforsendelse** gælder kun i Danmark

Fragtfri over 300 kr med GLS.

Vi har 90 dages returret.

Blog

 1. CASTELLI ALPHA VINTERJAKKE
  Posted in: Blog
  Om vinteren er temperaturforskelle i løbet af træningsturen en udfordring, som man må tage hensyn til når man klæder sig på hjemmefra. Det kan være koldt om morgen når man ...
 2. REVOLUTIONERENDE JAKKE FRA SPORTFUL!
  Posted in: Blog

  Sportful tilføjet den nye Extreme Neoshell jakke til Fiandre No-Rain serien for vinteren 2015/16. Fiandre er italiensk for Flandern, hvor det skiftende, våde og kolde vejr er lige så sikkert som i Skandinavien

 3. CASTELLI TEAMTØJ I DIT EGET DESIGN
  Posted in: Blog

  Castelli er dedikeret til at designe og producere det hurtigste cykeltøj i verden. Vi ved, at resultater kommer gennem uendelig opmærksomhed overfor de mindste detaljer. Så vi nærmer os hver ny tøjdel med største omhu for hvordan vi kan gøre den hurtigere.

 4. DERFOR SKAL DU BRUGE PERFETTO/GABBA
  Posted in: Blog

  PERFETTO OG GABBA er fænomenale, fordi de holder elementer stangen, og tilbyder på samme tid fremragende åndbarhed og stræk kombineret med en perfekt pasform. Prof-rytterne sætter pris på dette produkt til race i dårlige vejrforhold, men hvad betyder det for alle andre? Du vil sikkert elske den i al slags vejr, der ikke involverer solskin og varme på samme tid. Denne trøje/jakke holder dig varm og tør og giver beskyttelse mod vind og regn. Men hvorfor tilbyder Castelli en langærmet version?

 5. Sådan passer du på dit Castelli tøj.
  Posted in: Blog

  Castelli produkter er specielt udviklet til at imødekomme behovene hos professionelle atleter på det højeste niveau, at give dem mulighed for at klare sig godt i alle forhold, fra kulden Belgiens i marts til varmen i Frankrig i juli. Vi vælger materialer, der vil maksimere din præstation, men som nogle gange kræver ekstra pleje.

Nyeste

7 Posts

Ældre